Cursuri

cropped-felhos-antet.jpg

Programul ,, Activ 16+ ”          

Moto ,, Fii activ,fii util, trăiește clipa. ’’

Aeroclubul Turbulencia vă propune un program  de petrecere a timpului liber în mod activ practicând sport alături de sportivi amatori și profesioniști.În cadrul programului…

……………………………………………………………………………………………………..

Începând din 15 septembrie 2017 se pot face înscrieri la cursurile de zbor cu parapanta pentru anul 2017.

Cursurile vor începe în primul weekend din octombrie  2017. Pentru cei interesați avem mai multe tipuri de oferte și variante de plată în mai multe rate.

Curs  de parapantă, iniţiere.

Curs destinat celor care doresc să înveţe zborul cu parapanta. Cursurile se desfăşoara la Miercurea Ciuc, Lunca de Jos, Gheorgheni, Braşov.      

Durata cursului este de 10 weekenduri(20 zile) şi conţine: cursuri teoretice şi practice despre parapantism, instruire în zbor la dublă şi simplă comandă, zboruri deal-vale cu diferenţe de nivel pînă la 200 m.
La sfârşitul cursului elevul pilot primeşte diplomă de absolvire a cursului şi carnet de pregătire completat la zi.
Pe baza carnetului  îşi poate continua studiile sub îndrumarea instructorilor de la Aeroclubul Turbulencia sau al oricărui instructor din România de la nivelul care este consemnat în carnetul de pregătire.
Pe durata cursurilor se asigură atenta supraveghere şi îndrumare a instructorilor din cadrul clubului. În cazul în care elevul achiziționează echipament nou de la Aeroclubul Turbulencia în primele 5 săptămâni ale cursurilor se asigură echipament de zbor omologat de ultimă generaţie.
Preţ: 650 euro  – 10% reducere dacă se plătește toată suma la începutul cursului;  în doua rate 350 respectiv 300 euro; în trei rate 350, respectiv 250 și 115 euro.

Curs parapantă, inițiere + avansat:    

Cursurile se desfăşoara la Miercurea Ciuc, Lunca de Jos, Gheorgheni, Braşov.
Curs pentru începători cu durată de 12 wekenduri(24). Cursul de iniţiere şi pregătirea piloţilor pentru examenul de licenţă de pilot.
La sfârşitul cursului dacă elevul pilot trece examenele scrise şi practice primeşte diplomă de absolvire şi licenţă de pilot de parapantă eliberat de A.Z.L.R.
În cazul în care elevul achiziționează echipament nou de la Aeroclubul Turbulencia în primele 5 săptămâni ale cursurilor se asigură echipament de zbor omologat de ultimă generaţie.

Preţ: 750 euro – 10% reducere dacă se plătește toată suma la începutul cursului; în doua rate 450 respectiv 300 euro;în trei rate 450 respectiv 250 și 125 euro.

Curs parapantă, VIP.      

Cursurile se desfăşoara la Miercurea Ciuc,Lunca de Jos,Gheorgheni,Braşov.

Curs pentru începători cu durată de 24 wekenduri.
Conţine cursul de iniţiere şi pregătirea piloţilor pentru examenul de licenţă de pilot. Piloţii învaţă zborul termodinamic, termic şi noţiuni elementare de XC.
La sfârşitul cursului dacă elevul pilot trece examenele scrise şi practice primeşte diplomă de absolvire şi licenţă de pilot de parapantă eliberat de A.Z.L.R.
În cazul în care elevul achiziționează echipament nou de la Aeroclubul Turbulencia în primele 5 săptămâni ale cursurilor se asigură echipament de zbor omologat de ultimă generaţie.

Preț: 1000 euro.-10% reducere dacă se plătește toată suma la începutul cursului; în doua rate 550 respectiv 450 euro; în trei rate 550 respectiv 350 și 200 euro.

Curs VIP pentru o zi

Dacă vreți să încercați parapantismul ca să vă convingeți dacă este sportul pe care  doriți să-l practicați puteți opta pentru cursul de VIP pentru o zi. Acest curs cuprinde o zi de  instruire teoretică și practică a zborului cu parapanta. Dacă după această zi vă hotărîți să continuați, prețul cursului va fi inclus în celelalte cursuri pentru care optați.

Preț: 100 euro

Cursurile încep în wekenduri la ora 10.00 și se termină la ora 20.00 cu o pauză de masă între orele 12.00 și 13.00. În timpul săptămânii în funcție de timpul liber al cursantului se poate stabili de comun acord un program care să-l avantajeze pe cursant.

Alte informaţii despre posibilităţi de plată în rate şi bonusuri la tel: 0740 624 907

Lasă un răspuns