gradient_dds

Gradient

   Gradient este unul din producătorii de parapante lideri la nivel mondial. Firma are baza de dezvoltare şi producţie în Republica Cehă. Compania a fost infiinţată în 1997 şi imediat, de la început s-au concentrat asupra dezvoltării producţiei şi implementarea de noi materiale şi technoligii în domeniul construcţiei de parapante.Prin seriozitate şi dezvoltare continuă şi-au creat o reputaţie internaţională excelentă prin producerea de parapante de o calitate excepţională.

Din anul 2003 suntem reprezentanţii firmei Gradient în România. Istoria firmei Gradient în România începe în 1998 cînd pilotul Peter Jakab a achiziţionat prima parapanta Avax, de la Gradient. De alungul anilor piloţii din zona Harghita au indrăgit această marcă astfel în 2003 am considerat oportun introducerea comercializării echipamentelor de zbor Gradient în România. Între ani 2003 – 2014 piloţii de la Aeroclubul Turbulencia au câştigat numeroase titluri de Campion Naţional şi Cupa României atât la precizia aterizârii cât şi la zborul de distanţă şi au stabilit mai multe recorduri zonale şi naţionale cu aripiile Gradient.

Recordul Naţional al României este de 203 km in linie aeriană realizat de pilotul Sarig Attila cu o aripă Gradient Avax XC în anul 2008.                                                                               
 

Golden 4                                                                           Nevada

Aripi Gradient:

Nevada 2…

ASPEN 5 …

AVAX XC5…

ASPEN 6…